Donateurs & Projecten

 

December 2014, Printer voor Minimahulp.

December 2014, Printer voor Minimahulp
We Need IT heeft contact gehad met minimahulp. Dit was een leuk gesprek en wat een goed werk leveren de vrijwilligers van Minimahulp. Echt hart voor de medemens. Uiteindelijk ook nog kunnen voorzien in hun behoeften want ze hadden dringend een printer nodig. De vraag naar een printer was er al geruime tijd en deze vraag was ook al een aantal keren uitgezet maar geen gehoor aan gegeven. Daarom heeft We Need IT een printer voor Minimahulp geregeld zodat ze hun goede werk kunnen voortzetten.
Nu laten ze folders drukken en dat is te kostbaar geworden. Dus de printer was een geschenk uit de hemel.
Minimahulp veel succes met de werkzaamheden en laat de printer zijn werk maar doen.

December 2014, donatie anonieme donateur en Stichting kinderen van de Voedselbank.

Een donateur, die liever anoniem blijft, heeft zijn apparatuur gedoneerd ten behoeve van een Stichting kinderen van de Voedselbank. Het goede doel van het jaar 2014. Van deze donatie gaat de stichting entreekaartjes aanschaffen van een pretpark om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Volg ze op facebook….

Oktober 2014, Sligro doneert apparatuur.

polaroids donateurs en projecten Sligro
Wederom doneert Sligro zijn apparatuur en daar zijn we ontzettend blij mee. Ontzettend bedankt voor de donatie. Dit keer komt het ten goed van BuroOudkomers.
Reactie goed doel:
BuroOudKomers, re-integratiebureau te Hilversum, is als sociaal ondernemer (niet-commercieel dus) heel blij met elke donatie van of via WeNeedIT!

Dit wordt meteen besteed aan een klassikaal te begeleiden groep werkzoekenden, die we vanuit de coördinatoren van de Voedselbank doorkrijgen als sterk geïnteresseerden. Het geld komt dus alleen aan hen ten goede! Zo kunnen deze mensen weer een doel voor ogen krijgen.
Het project heet dan ook “Zicht in de tunnel”. Ze worden begeleid naar een meer zinvolle dagbesteding, als het kan zelfs naar betaald werk. ”

Succes BuroOudkomers!!!

Oktober 2014, een anonieme donateur doneert zijn apparatuur ten behoeve van Op Eigen Kracht Training

Op Eigen Kracht gaat deze donatie gebruiken voor de trainingen in 2015

Augustus 2014 – Blue Orange Company doneert een laptop.


Blue Orange Company heeft een, nog bijna nieuwe , laptop gedoneerd. We Need IT heeft ervoor gezorgd dat deze laptop weer opnieuw ingezet kan worden. De bedrijfsgevoelige info is vernietigd en de laptop is opnieuw geïnstalleerd voor hergebruik. Via BuroOudkomers is We Need IT in contact gekomen met de Voedselbank. Zo hebben we iemand gevonden die deze laptop goed kan gebruiken. Op de valreep van het jaar 2014 is de laptop met liefde geschonken en iemand die er ontzettend blij mee is.
Bedankt Blue Orange Company!!

Sligro doneert zijn apparatuur ten behoeve van Kinderen van de voedselbank.

polaroids donateurs en projecten Sligro

Reactie donateur

Sligro doneert zijn ICT-apparatuur aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. We Need IT gaat deze ICT-donatie voor dit goede doel omzetten in geld.

Reactie goed doel

We hebben een eerste donatie mogen ontvangen.We Need IT zet gedoneerd ICT-apparatuur om in geld voor het goede doel en deze had een hele mooie donatie in ICT-apparatuur ontvangen vanuit de Sligro ten bate van ons doel.Dit …heeft een heel mooi bedrag opgebracht wat we goed kunnen gebruiken en zeker heel blij mee zijn.We Need IT heeft ook nog eens te kennen gegeven om te proberen nogmaals zo mooie donatie te verwezenlijken voor de kerst periode in de hoop dat we rond deze periode nog wat extra’s kunnen doen voor dekids waar wij ons voor inzetten.

Angelique, super geregeld en bedankt

Volg kinderen van de Voeldselbank op facebook

Argo360 heeft 10 laptop’s gedoneerd aan Stichting op eigen Kracht Training

polaroids donateurs en projecten Argo360

Reactie Donateur

Argo360 heeft 10 laptops gedoneerd aan Op Eigen Kracht Training.

Reactie Goed Doel

Op Eigen Kracht-training heeft tien laptops gedoneerd gekregen via We Need IT. De laptops worden ondermeer door deelnemers gebruikt in de workshopserie ‘Werk aan je toekomst’ waarin mensen met financiële problemen zoals voedselbankklanten een persoonlijk doel stellen en werken aan hun manieren van communicatie.

Dankzij de gulle donatie kunnen deelnemers vervolgens direct op de computer stappen ondernemen om hun doelen te bereiken! Daarnaast maakt het Op Eigen Kracht-team gebruik van de laptops voor onderzoek en organisatie van de training.

Wij willen Angelique van We Need IT en de donateur Arg0360, hartelijk bedanken voor hun bijdrage

Volg Op Eigen Kracht Training via facebook

010203

XA Document Solutions doneert zijn apparatuur aan Stichting Kinderen van De Voedselbank

polaroids donateurs en projecten Document solutions

Reactie Donateur

Zo, al onze oude IT apparatuur staat klaar om het via weneedit.nl te doneren aan het goede doel.
Xa Document Solutions @ twitter.

Reactie Goed Doel

Het heeft weer een leuk bedrag opgeleverd voor Stichting Kinderen van de Voedselbank